Mount Coprolite

Hej.


Jag behöver kasta lite skit omkring mig. Min lärare är en fullständig idiot, en skithög, en bajskulle. På geologiska skulle hon kunna heta Mount Coprolite. Koprolit är ett förstenat djurexkrement, alltså bajsfossil.


Såhär ligger det till: idag kl 12.00.00 ska vår uppsats, version 3, vara inlämnad. Uppsatsen ska vara en fullständig översiktsartikel på 15-20 sidor. Dessutom ska en populärvetenskaplig sammanfattning på 3-5 sidor lämnas in samma tid.


Såhär ligger jag till: Jag har en uppsats på 11 sidor och en sammanfattning på 1,5 sida = never ever forever att jag hinner klart till om 54 minuter.


Det här är vad jag gjorde: Jag mailade kursansvarig lärare (Mt. Coprolite) och min handledare och sa "hej jag blir inte klar jag lämnar in om några dagar" precis som fröken Bajskulle hade sagt att man kunde göra om man inte hann färdigt.


Det här är svaret jag fick: "Hej idiot, vi lärare har liv så om du lämnar inte för sent så kommer du prioriteras sist och kanske bli klar om tusen månader först. Du suger och dina medstudenter har inte kunnat ge dig återkoppling för att du inte ens har börjat skriva. Jag rekommenderar dig att läsa kursen i höst igen för att du är så fantastiskt dålig. Kolla gärna med språkverkstaden om du behöver hjälp att komma igång."


Så då svarade jag: "Hej bitch. Jag vet att jag inte ska skicka in en ofullständig uppsats, det har du nämnt en miljon gånger. Det är därför jag undrar om det är ok med min handledare som ska läsa att hon får den lite senare. Jag begär inte av någon att den är genomläst till typ dagen efter jag har skickat in den eller att det ska jobbas övertid av någon, allra minst av handledaren. Jag tänkte mig snarare att jag kan få återkoppling till seminariet den 25:e, i och med att min handledare inte har några andra uppsatser i denna kurs iallafall. Blir det omöjligt för henne får jag ta det och få ett försenat avslut på kursen, men jag behöver definitivt inte läsa kursen igen???? Min uppsats är inte dålig och jag har fått väldigt bra och POSITIV återkoppling av de andra i min grupp. Jag behöver ingen språklig hjälp och jag behöver definitivt inte "komma igång", just nu känns det som att du liknar mina 11 sidor vid en "dålig inledning". Dra åt pipsvängen din negativa bitch!!!!!!!!"
Okej, riktigt såhär gick det väl inte till. Men nästan. Och jag svarade nästan sådär, fast med lite snällare ord.


Vissa lärare borde inte få vara kursansvariga. Inte när det handlar om en sjukt tung kurs och deras främsta jobb borde vara att peppa studenterna till att göra bra ifrån sig, inte att trycka ner dem i backen och sen sätta sig och fisa på dem. SERIOUSLY??Det här är två stycken blommor; Arabidopsis thaliana och Antirrhinum majus. Dessa blommor är ritade av min flickvän. Dessa blommor är vad min uppsats handlar om.

Kommentarer
Postat av: mom

Tänk om din lärare tycker om att läsa bloggar. Not najs.

2012-05-14 @ 20:45:35
Postat av: Ankan

DU ÄR BÄST ROOS!!! <3 Ta ingen skit för du gör ditt bästa och lärarnas del borde verkligen vara att stötta och inte försöka stjälpa!! <3 <3 Megakram^100000000 från Ankan

2012-05-14 @ 20:49:54
URL: http://ankanankan.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar!

Vad heter du?
Lat?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0