Some people really know how I work

Att vakna en morgon. Solen skiner genom fönstret och flickvännen ligger och kramar om en sådär übermysigt... DET är en bra morgon. Att veta att klockan inte är mycket men man känner sig ändå pigg, det är också en bra morgon. Att kliva upp, göra frukost och mysa ner sig i sängen igen med sin flickvän och bara kunna gosa järnet... det är också en bra morgon.

Att bara vakna och veta att livet är underbart - det är en bra morgon.

Imagine.. alltså TÄNK er allt detta i en kombination. Vilken underbar morgon blir inte det? Den blir typ såhär.. underbar som bara underbart underbara mornar kan vara :-)

Men allt blir inte alltid som man tänkt sig!

Den underbara morgonen förstörs snabbt när Tiger skickar sms och ställer frågan "Var är du? Du missar ju kursregistreringen." och jag bara "eh. säg vad? den börjar inte förrän om en timme."


Eller?


Efter att snabbt ha konstaterat att så inte var fallet är det bara att klä på sig och lubba iväg till skolan. Dammit. Den underbara morgonen blev lika krossad som brors kameraobjektiv jag en gång tappade i backen. Hoppsan. Tusan. Skit också.

Vad ledde detta till? Jo hela dagen kraschade - alla möten strular, all planering strular och ALLT bara går åt rent jävla helvete. Dessutom råkar jag vara på pissdåligt humör men får illa tvunget le åt alla glada lärkor man pratar med. Bestämmer mig slutligen för att gå och trösthandla en blixt till min kamera. Suktat efter den ett tag och vad passar inte bättre att göra när dagen känns terminerad? Jepp - nästa möte tänker jag komma två timmar sent till. Jag har shoppingcravings. Väl på stan möter jag upp Roos och hennes mor Jet. Roos konstaterar snabbt en sak - "Erika, du har inte druckit något kaffe idag?"

Nä... juste ja. Den detaljen.

Så Roos skuttar iväg och återkommer med en dubbel espresso. Och shit vad bra dagen blev sen :-D

Därpå kommer dagens citat och dagens lärdom.
CITAT
"Erika, det är fascinerande vad en kopp kaffe kan göra med ditt humör."

LÄRDOM
Erika gillar kaffe - göd henne med det om hon är angry panda.


Och en bild på min nya vän!
Nu ni!

Nu är bloggen uppe och springer!

(det betyder up and running fast på svenska)

Erika (AKA Spielie) (hon kallas så när hon är awesome på att göra film) (vilket är jämt) (Spielie är en förkortning på Spielberg) kommer tycka jag skriver töntigt nu. MEN DET SKITER JAG I!!

Jag tänkte såhär: vi börjar med en frågestund! Det blir roligare om ni inte vet nåt om dem ni ställer frågor till! Om ni inte frågar kommer jag själv skicka in frågor (det är ett hot för det blir sjukt tråkiga frågor då!!!).

Så: elda iväg! (Det betyder fire away!) Fråga på!

PUSS!
/Spoelie (ÄKS Roos) (ÄKS betyder "även känd som")


Vet ni vad?!

Att raka sig under armarna...

...tar lika lång tid som att brygga två koppar espresso!

RSS 2.0