TJOHOOOO!!! Hooola bandoooooola!!

Hej.
 
Det var längesen vi skrev, men jag fick för längesen i uppdrag av Erika att skriva om vår resa till Norrland, så jag tror jag ska göra det.
 
Vänta lite, ska bara sätta mig lite bekvämare dårå..
 
Så. Nu sitter jag vid köksbordet och har jag fört över bilder från mobilen.
 
Ja, det var såhär. Vi hade precis gjort klart vår kandidat. Jag hade festat lite, Erika hade varit sjuk. Min syster hade tagit studenten och jag hade varit med i nationaldagshoppet (Erika kanske skriver inlägg om det sen). SEN, efter allt det där, så var det dags för mig och Erika att fara norrut. Vi flög till Luleå, chillade på ett kafé HELA dagen och sen åkte vi tåg till Gällivare. Jädrans besvärligt, men det var billigare än att flyga raka vägen. Ibland ångrar man ju sin snålhet...
 
Sen i Gällivare firade vi en till student, nämligen Erikas kusin Niklas! Efter det softade vi i stugan i Sjungberget några dagar, först med Erikas bror Emil och Erikas brors fästmö/sambo/tjej Erika (jag vet inte vad de kallar sig men de lever ihop o har en unge o två hundar o ett hus ihop iaf) (fast ungen var inte född då denna berättelse utspelade sig) och Erikas brors kompisar, och sen var vi själva två dagar. 
 
Här e då dendära stugan på Berget. Och Erika och en väska och en systempåse och en cooppåse.
 
Här är vi inne i stugan. Man ser en röd fåtölj där man kan sitta och läsa en bok. Man ser även diskbänken, spisen och kaminen. Och en massa disk.
 
Här är stugdörren och the Master Bedroom, och en Erika som bäddar. 
 
Här är en skeptisk Erika. Fast hon är inte skeptisk till fisken tror jag, fast jag lagade den. Hon tyckte nog bara jag var konstig som fotade...
 
Här är Modigs bil, Erika och Janne som packar och Inga-Lill som spexar!
 
 
Jajjemen, så var det. Sen en dag så tog vi bussen till Jokkmokk och åkte bil med Emil & Erika till Piteå och sov i Inga-Lill och Jannes nya husvagn som var parkerad utanför Erikas farmors systers hus. Sen fyllde Erikas farmor & faster 80 respektive 60 år och då var det stort kalas och massa mat och fika och skojigt!
 
Ja, så vi bodde alltså i husvagn i Piteå i tre dagar. Vädret var supermysigt och det var massa släkt och fika och mys och sommarlovskänsla! Det var min och Erikas semester för i år, och den var väldigt lyckad och mysig - om än lite kort!
 
Här sitter vi i husvagnen och äter jordgubbar och lakrisal och skriver på en verksamhetsplan för basårsmottagningen!
 
Här sitter Erika i husvagnen och kollar skeptiskt på sin mobil. Hon är världens bästa! <3 Man ser också att hon har en brun klocka på armen. Den fick hon av sin mor och far, som hade köpt den i Turkland. Jag fick en rosa!!
 
Ja kära vänner, det var det äventyret. Det utspelade sig på sommaren år 2012 mellan den 7-17:e juni. Det är baserat på en sann historia!
 
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Ankan

Åhhhh jag älskar era blogginlägg!!! De är underbara!
Va mysigt ni har haft!
Åh heja verksamhetsplanen! Hoppas allt går bra! :) Fast det är klart det gör, ni är ju bäst! <3
Jag tycker Inga-Lills spex kan vara ett inslag i basårsmottagningen! :D VA glada de små basbarnen skulle bli! ^^
Åh vilka fina turk-klockor! (Jag gissar att den rosa är lika fin som den bruna!) Hihi! Puss på er!

2012-07-15 @ 21:08:18
URL: http://ankanankan.blogg.se

Lämna gärna en kommentar!

Vad heter du?
Lat?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0